A&O Organisationsutveckling Vi har sedan flera år högsta betyg av
ledande kreditvärderingsinstitut.
 
   

A&O Affärsidé & Värderingar Kunder Referenser Kontakta oss


A&O Organisationsutveckling


A&O består av erfarna och kvalificerade konsulter med lång erfarenhet från utvecklingsarbete inom näringsliv och offentlig verksamhet. I vårt nätverk finns specialister inom skilda fackområden. Detta ger dig som kund möjligheter och trygghet.

Vår ambition är att skapa långvariga relationer med våra kunder. Vi är medvetna om att det kräver att du i alla uppdrag får vad du förväntar dig eller mer.

Våra verksamhetsområden


Organisationsutveckling

En effektiv organisation innehåller såväl en väl fungerande struktur som ett dynamiskt samarbete. Vi kan hjälpa dig att effektivisera processer och arbetsflöden likväl som kommunikation, öppenhet och dynamik i samarbetet.


Ledarskapsutveckling

Ett framgångsrikt ledarskap är sammansatt av olika beståndsdelar. Det handlar om attityder och beteende samt tillgång till en väl utvecklad verktygslåda. Ledarutvecklingsprogram, individuell coachning, mentorskap, management audits är exempel på tjänster vi kan erbjuda dig.


Rekrytering

Du kan få hjälp med hela rekryteringsarbetet, från kravprofil och annonsutformning till urvalsprocessen, eller delar av den. Vi är licensierade testanvändare.

A&O har funnits sedan 1992 och har kontor i Västerås.


  A&O Organisationsutveckling - Verksamhetsområde

Copyright © 2022 A&O Organisationsutveckling - Anundshög 26, 725 96 Västerås - Tfn: 070-577 38 52